Ikke på lager
Pris pr. stk.
1.999,00  DKK

2016 Chateau Pichon-Longueville Baron, Pauillac. 2eme Cru Classé

97 point Robert Parker. Topslot i topårgang!

Denne vin besidder aromaer af solbær, blåbær, brombær og figner, som bakkes op af laurbær, cedertræ, chokolade og tobaksnoter. Det er en utrolig flot og intens vin, som besidder fantastisk koncentration og balance

Château Pichon-Longueville er nok et af de mest iøjnefaldende slotte på ”route des châteaux”. De slanke tårne og det høje tag giver det et næsten eventyragtigt udseende. Slottet er opkaldt efter Baron Jacques de Pichon de Longueville der i 1694 fik ejendommen som medgift, ved ægteskabet med Thérèse de Rausan.

I starten af 1980’erne, efter at slottet havde tilhørt familien Bouteiller i 54 år, blev det købt af forsikringsselskabet AXA Millésimes. Den daglige ledelse varetages i dag af Christian Seely, som samtidig er direktør for det berømte Portvinshus Quinta do Noval i Portugal. I midten af 1980’erne fik Château Pichon-Longueville foretaget en gennemgribende renovering af såvel slottet, som produktionsfaciliteterne, samt nyplantning af slottets Pauillac-vine, der udfordrer vinene fra Pichon-Comtesse-Lalande på vejens modsatte side, ligesom de træder lige i hælene på deres nabo Château Latour.

Specifikationer
Varenr.100819073421863064739
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.