2015 Quarisa Wines 30 Mile Cabernet Sauvignon

Varenummer: 2199

Ikke på lager

Normalpris DKK 79,75
Fra DKK 59,75
Ved Køb af
Varenr.
Stk. pris
1
2199
DKK 79,75
6
2199
DKK 59,75
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-
Quarisa laver fantastiske vine i klassisk australsk stil, med fokus på fylde og frugt. Hans Cabernet er ingen undtagelse, masser af solbær, et touch af mint og en lang blød eftersmag. Listen af priser, medalier og roser er lang!


88 points James Halliday

...Quarisa magic in presenting a cabernet with so much flavour at this price.

      
Beskrivelse

Detaljer

Type
Tør, rødvin. 75 cl. 14%


Område
Druerne i 30 Mile Cabernet Sauvignon kommer fra distriktet South-Eastern Australia, som omfatter regionerne Victoria, New South Wales og Tasmanien. Klimaet varierer fra meget varmt og tørt i nord til køligere og mere maritimt klima i syd. Dagene er varme og nætterne kølige, hvilket giver vine med stor frugtrig modenhed og koncentration der samtidig har struktur og friskhed.


Druesorter
100% Cabernet Sauvignon

Fremstilling
Gæret og vinificeret på neutrale tanke, og lagret med begrænset brug af træfad for at bevare vinens naturlige frugtighed.

 
Smagekommentar
Vinen fremstår mørk, rubinrød i glasset, og i duften finder man masser af røde og mørke bær som modne solbær, hindbær og brombær. Smagen er medium fyldig, domineret af saftige solmodne bær med en god friskhed med et let krydret præg af vanilje fra fadene. Serveres til diverse kødretter, eller nydes som den er i et stort rødvinsglas.

 
88 points James Halliday
Nigh-harvested, part matured in French and American oak. Exceptional colour; yet more Quarisa magic in presenting a cabernet with so much flavour at this price; it's pointless nitpicking extraction issues.Specifikationer
ProducentQuarisa Wines
LandAustralien
OmrådeSouth Australia
Årgang2015
DrueCabernet sauvignon
StillBlød og fyldig
Alkohol14,5%
Passer tilRødt kød, grill, lam og kalv
Flaskestr.75 cl.