På lager
79,75 DKK
  • Pris pr. stk. v/6 stk. 65,00 DKK

30 Mile Chardonnay 2022, Quarisa Wines

Dette er et klassisk eksempel på en frisk, uspoleret Chardonnay, der har druens naturlige rige frugt med æbler, citrus og fersken, pakket ind i den runde, lækre fedme som kun Chardonnay kan gøre det.
Druerne plukkes i februar og marts, og kun om natten for at holde dem kølige og friske, gæres og lagres på stål og store træfade for at bevare den friske, lækre frugt, og for samtidig at fremhæve Chardonnays naturlige fedmefuldhed.
30 Mile er Quarisas “dagligdags”-serie, der repræsenterer god value for money, og er letdrikkelige, alsidige og vellavede vine.
Druerne i 30 Mile Chardonnnay kommer alle fra det sydlige Australien, hvor klimaet på trods af mange solskinstimer og høje temperaturer, bliver nedkølet af den store bugt mod syd. Dette giver mulighed for at lave fyldige og smagfulde vine, der samtidig har friskhed og masser af frugt.
Quarisa Wines er beliggende i New South Wales i det sydøstlige Australien. Manden bag hedder John Quarisa, og har i over 25 år lavet anmelderroste vine i klassisk australsk stil. Med mottoet “passion is everything”, laver John vine der er charmerende, uformelle, og ikke mindst særdeles prisvenlige, men som besidder en koncentration, dybde og nerve som få kan matche.
 
Specifikationer
Varenr.110407
ProducentQuarisa Wines
Flasker pr. kasse12
Passer tilFed fisk, skaldyr, kylling
StilFyldig, fedmefuld, frugtig
DrueChardonnay
Årgang2022
TypeHvidvin
Flaskestr.75 cl.
Alkohol13%
OmrådeSouth Australia
LandAustralien
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.