Detaljer
Det er første gang Alex Bruce fra Adelphi har udvalgt et Laphroaig fad som Adelphi aftapning – og hvilken aftapning! Laphroaig fremstilles af maltet byg som er blevet tørret over et bål af tørv. Tørvet fra Islay er anderledes end andre whisky regioner i Skotland. Det er netop tørvet som tilfører Laphroaig sin særlige velkendte røgede smag.
Adelphi club Denmark er en ny serie af single malt aftapninger fra den lille selvstændige aftapper i Skotland, aftappet udelukkende til det danske marked, Hos Adelphi har filosofien atid lydt at " Vi aftapper kun det bedste" Denne filosofi har siden, med god grund gjort Adelphi til et meget eftertragtet of efterspurgt brand i bladt whisky entusiaster. Kun de allerbedste fade er gode nok til at komme i gennem Adelphis nåleøje Det er derfor selvsagt yderst begrænset, hvad manager Alex Bruce og whiskyeksperten og skribenten Charles Maclein godkender som værende godt nok til at Adelphi vil lægge navn til at aftappe fadet - Under 4% af fadene består testen!