A.H. Riise Fregatten Jylland Danish Navy Rum 45% 35 cl.

Varenummer: 142310-2

Ikke på lager

Normalpris DKK 225,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Udgået - produceres ikke længere i 35 cl.


A.H. Riise Fregatten Jylland Danish Navy Rum 45%


Obs! Bemærk: 35 cl

Beskrivelse

Detaljer


Historien går: I 1886 stævnede Fregatten Jylland ud på sit sidste togt til de Dansk-Vestindiske øer hvor kongelig privilegeret apoteker Albert Heinrich Riise (A.H. Riise) virkede. Han fremstillede, udover diverse former for medicin, også rom efter egen opskrift, som han leverede til den danske flåde, når de anløb ved Skt. Thomas.

A.H. Riise laver i dag rom efter Apotekerens egne gamle opskrift, som han udviklede gennem forsøg med de planter, han samlede rundt omkring på de Dansk-Vestindiske øer. Det var et samarbejde, som forsatte gennem mange år. Da sønnen, Valdemar Riise, overtog rom-produktionen, var det ham, som forsynede Fregatten Jylland med den gode vestindiske rom.

Efter Fregatten Jylland er blevet museumsskib og A.H. Riise nu hører hjemme i København, så har de to parter genoptaget det vestindiske samarbejde.

Denne A.H. Riise er en helt eksklusiv udgave på 45% af vores populære Danish Navy Rum, som er blended af flere forskellige, op til 20 år gamle rom destillater af “Vedderburn og Plummer” typen, en melasse baseret rom frembragt ved langsom gæring i den traditionelle “Pot Still”.

En fantastisk rom med en ekstremt mørk, næsten sort farve med komplekse toner af kaffe, Anis, lakrids, brændt karamel, melasse, krydderier og cedertræ. Dette kombineres med en eksotisk og elegant smag af pomerans og bergamot frugter afsluttende med en lang massiv, fed og sødmefuld eftersmag.

Specifikationer
ProducentA.H. Riise
LandDe Vestindiske Øer
OmrådeCaribien
StilSød
Alkohol45%
Passer tilDrikkes rent eller som ledsage til desserten
TypeRom
Flaskestr.35 cl.