På lager
  • Pris pr. stk. v/6 stk. 99,75  DKK
Pris pr. stk.
110,00  DKK

Andeluna 1300 Malbec 2020

Denne vin som er blevet til i samarbejde med danske Peter Vinding-Diers, er meget fyldig og ærdeles velafbalanceret. Den har aromaer af modne blommer, jordbær, lavendler og vanille. Noter af kirsebær og krydderier er i perfekt balance med chokolade og tørret frugter. Vinen besidder en blød, sød og rund tannin, samt en meget lækker og edvarende smag.

Specifikationer
Varenr.101508
ProducentAndeluna Cellars
Flasker pr. kasse6
DrueMalbec
Årgang2020
Flaskestr.75 cl.
Alkohol13,5%
OmrådeMendoza
LandArgentina
Servér vinen til f.eks. retter med pasta, grillede grøntsager, oksekød eller svinekød.

Vinen har udelukkende gæret på ståltanke. Efterfølgende har den lagret i 8 måneder på fade lavet af fransk og amerikansk egetræ.

Andeluna Cellars blev grundlagt i 2003 af H. Ward Lay - hvis far i øvrigt grundlagde Lays Chips - og familien Reina Rutini, som i over 120 år har produceret vin i Argentina. Efter 4 års succesfuldt samarbejde med familien Reina Rutini, overtog H. Ward Lay det fulde ansvar for Andeluna Cellars i 2007. Lay’s vision er, at producere nogle af verdens bedste vine. Og han er klar over, at dette kun kan lade
sig gøre ved at have første klasses druer, det allerbedste winemakerteam og "state of the art" produktionsfaciliteter.
 
Det utrolig flotte Andeluna Cellars ligger i Tupungato Valley i Mendoza for foden af Andesbjergene. Vinmarkerne dækker et areal på ca. 80 hektar og er beliggende fra 1100 til 1300 meter over havets overflade, hvilket gør Andeluna Cellars til den højst beliggende vingård i Argentina. De har en tankkapacitet på 1 million liter, plads til 1200 fade, samt 720.000 flasker. Silvio Oscar Alberto, som er chief winemaker hos Andeluna er én af Argentina’s mest fremstormende nye stjerner. Alberto har arbejdet sammen med mange internationale winemakers, bl.a. Jeffrey Stambor fra Beaulieu Vineyard, Scott Peterson fra Kendall Jackson og selvfølgelig Michel Rolland, som i dag er konsulterende ønolog hos Andeluna Cellars.
 
U.S.A. var det første marked uden for Argentina som fik lov til, at stifte bekendtskab med Andeluna’s fortræffelige vine. Det skete i 2005 og på bare 18 måneder blev vinene præmieret med ikke mindre end 54 medaljer (Guld, Dobbelt guld og Platinium). Endvidere blev 2003 Andeluna Reserve Malbec kåret i 2006 som én af TOP 100 Wines of the World af The Wine Enthusiast Magazine.Vinen kan nydes nu.

 

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.