2012 Andeluna Altitud Malbec. Rødvin, Mendoza, Argentina.

Varenummer: 2248
Normalpris DKK 149,00

Kraftig, kompleks og elegant rødvin lavet på 95% Malbec og 5% Cabernet Sauvignon. Her er masser af lækre, runde aromaer af blommer og figner. Fra Mendoza i Argentina.


Beskrivelse

Detaljer

Kraftig, kompleks og elegant rødvin lavet på 95% Malbec og 5% Cabernet Sauvignon Her er masser af lækre, runde aromaer af blommer og figner. Fra Mendoza i Argentina.

 

Andeluna Altitud Malbec vil passe godt til et godt stykke kød, f.eks grillet lam eller en stor Argentinsk steak! Vinen vil også gøre sig godt til fyldige, krydrede pastaretter.

 

Altitud Malbec er blevet til i samarbejde med den franske stjernewinemaker Michel Rolland. I smagen kombineres både elegance og en stor kompleksitet. Man finder aromaer af blommer og figner samt noter af vanilje og søde krydderier. Disse smagsnuancer i kombination med vinens bløde tanniner gør den til en ren nydelse! Alle druer høstes manuelt og vinen lagrer i 12 måneder på nye fade af fransk eg.

 

Andeluna er ejet af H. Ward Lay, søn af grundlæggeren af Lays Chips. Lay's Vision er, at producere nogle af verdens bedste vine. Han er klar over, at dette kun kan lade sig gøre ved at have første klasses druer, det bedste winemakerteam og det bedste udstyr til vinfremstilling man kan købe. Det utroligt flotte Andeluna Cellars ligger i Tupungato Valley i Mendoza ved foden af Andesbjergene. Vinmarkerne dækker et areal på ca. 80 hektar og ligger 1300 meter over havets overflade, hvilket gør Andeluna til en af de højest beliggende vingårde i Argentina.

 

Chief winemaker hos Andeluna er Silvio Oscar Alberto, én af Argentinas mest fremstormende nye stjerner. Alberto har samarbejdet med mange internationale winemakers som f.eks. Jeffrey Stambor fra Beaulieu Vinyard, Scott Peterson fra kendall Jackson og selvfølgelig Michel Rolland, som Andeluna samarbejder med omkring tilblivelsen af vinene.

Specifikationer