The Arran Malt, 10 år 46% 70 cl. - Single Island Malt

Varenummer: 617

Ikke på lager

Normalpris DKK 375,00

Det er en maltwhisky i dyb harmoni. Mange vil opfatte den meget ældre end denfaktisk er. Denne ultrabløde stil er ikke hverdagskost for en 10 år gammel maltwhisky. Arran 10 Years Old har i Jim Murray’s Whisky Bible fået hele 93 points ud af 100, og er dermed en af de højest scorende 10 års. 

Beskrivelse

Detaljer

Dette kerneprodukt fra Arran er en kombination af maltwhisky, der overvejende har lagret på sherryfade - dog med et lille tilskud af maltwhisky lagret på bourbonfade.

 

Det er en yderst lækker kombination. I næsen fornemmes aromaer i retning af sød vanilje, bananer, melon og kakao. I smagen trænger de mere komplekse aromaer igennem med en dyb karakter, der dog aldrig dækker over den klassiske citrustone, som Arran er så kendt for.


Det er en maltwhisky i dyb harmoni. Mange vil opfatte den meget ældre end den faktisk er. Denne ultrabløde stil er ikke hverdagskost for en 10 år gammel maltwhisky.

 

Arran 10 Years Old har i Jim Murray’s Whisky Bible fået hele 93 points ud af 100, og er dermed en af de højest scorende 10 års Maltswhiskies.

Specifikationer