Ikke på lager
1.995,00 DKK

Arran 1996 Single Cask 24 års 50% Sherry Hogshead Single Malt Whisky - Danmark

Arran er utrolig populær og af en god grund. Denne single cask serie er et godt eksempel på den høje kvalitet fra Lochranza Distillery. Den er lagret 24 år på et Sherry Hogshead og er dyb og meget kompleks. En utrolig smag der bliver ved med at give i lang tid.

Siden 1836 år var der lukket for alt legal whiskyproduktion på Isle of Arran, men i 1995 blev de første dråber destillieret på Lochranza Distillery kl. 14:29d. 29.06-1995. 

Det smukke destilleri er beliggende ved landsbyen af samme navn på den nordvestlige spids af Arran. Her modnes whiskyen på egen grund i helt unikke omgivelser, og man bruger hovedsagligt sherry samt bourbonfade. 

Den varme golfstrøm omkring Isle of Arran hjælpe med en hurtigere modning end i resten af Skotland. Vandet til deres whisky kommer fra Loch na Davie Kilden. Det er den reneste naturkilde i hele Skotland. 

Der tilsættes ikke farvestof og alt er non chill-filtered. Det er en rene Arran vare man får her. James MacTaggart er Master Blender og står i spidsen for et meget erfarent team der bl. a. har vundet "The Queens Award for Enterprise", som er den største hæder i det britiske erhversliv. 

På øens sydlige del har man også åbnet destilleri nummer to. LAGG whiskyen er en kontrast til Lochranza, for her bruger man meget peated malt i produktionen. 

Specifikationer
ProducentArran Whisky
Årgang1996
TypeWhisky
Flaskestr.70 cl.
Alkohol49,9%
Alder24 år
OmrådeIsle of Arran
LandSkotland
Varenr.140106-1
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Arran 1996 Single Cask 24 års 50% Sherry Hogshead Single Malt Whisky - Danmark
Din bedømmelse
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.