Ikke på lager
Pris pr. stk.
389,00  DKK

Barolo Conca 2016 Fratelli Revello

Rubinrød, henimod granat. Ekspressiv og nuanceret aromatisk profil med intensitet og typicitet. En struktureret Barolo, der imidlertid er balanceret og med dyb smagsfylde og søde, men markante tanniner. 

Gæret med ca. 4 dages maceration på horisontale temperaturkontrollerede rotofermentatorer, dernæst lagret 24 mdr på 50% nye franske barriques, hvor malolaktisk gæring også sker.

Barolo Conca fremstilles af druer fra planter sat i 1954. Conca er med sine i alt 2,45 ha den fjerdemindste MGA i hele Barolo-produktionszonen. Vinen blev fremstillet første gang i 1997, fra 0,8 ha. Planterne yder en velduftende Barolo af stor smagsfylde og med en stor aromatisk overdådighed og betydelig struktur. I Revellos fortolkning er det en moderne Barolo med kort macerationstid og efterfølgende lagring i 24 måneder på 50% nye franske barriques. Det giver en ganske struktureret, men smukt udtryksfuld Barolo med stort kvalitetspræg, der desværre kun produceres i minimale kvantiteter. Omend betagende i ungdommen, så er vinen i de bedste og mest klassiske år en oplagt kandidat til kælderen.

Specifikationer
Varenr.102053-2
ProducentRevello, Fratelli
Drue100% Nebbiolo
Årgang2016
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.
Alkohol15 %
OmrådeBarolo, Piemonte
LandItalien
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.