Barolo 2016, Rocca Felice

Varenummer: 102062

Ikke på lager

Normalpris DKK 275,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

I sin ungdom er Rocca Felice's Barolo intens og tanninrig, og bør derfor dekanteres. I duft og smag finder man kirsebær, egetræ, tobak og sød lakrids. Dette er en elegant, kompleks og særdeles charmerende Barolo. Server til smagfulde sammenkogte retter, evt. Osso Buco, fuglevildt eller kraftige pastaretter med trøffel.

 

Område

Barolo er beliggende i regionen Piemonte, i det nordvestligste hjørne af Italien, hvor det kølige klima og det bakkede, bjergrige landskab, giver perfekte vækstbetingelser, for den vanskelige drue, Nebbiolo, som er druen man bruger i områdets to vigtigste og mest berømte vine, Barbaresco og Barolo.

 

Fremstilling

Druerne til Rocca Felice's Barolo kommer udelukkende fra marker ejet af familien Lanzavecchia, i landsbyen Serralunga d’Alba. Efter høsten sorteres druerne, gennemgår en maceration på hele 25 dage, hvilket sikrer optimal ekstraktion af tørstof. Dette giver koncentrerede og intense vine, der er særdeles lagringsdygtige. Vinen lagres på 30 hl træfade af slavonsk eg i 30 måneder, samt yderligere et år på flaske.

Specifikationer
ProducentRocca Felice
LandItalien
OmrådeBarolo, Piemonte
Årgang2016
DrueNebbiolo
Flasker pr. kasse6
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.