Barolo "Sori Paradiso" 2013, Rocca Felice

Varenummer: 102066

Ikke på lager

Normalpris DKK 399,00
Nu DKK 299,75
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-
Sori Paradiso er navnet på den enkeltmark vinen kommer fra; en mark som i 300 meters højde og med syd og sydvest vendte stejle skråninger i en kalkstensholdig jord, giver druer af en ekseptionel kvalitet, med koncentration, elegance og balance. Stor Barolo!

 

Beskrivelse

Detaljer

Type
Rødvin, tør. 75 cl. 14%
 
Område
Barolo er beliggende i regionen Piemonte, i det nordvestligste hjørne af Italien, hvor det kølige klima og det bakkede, bjergrige landskab, giver perfekte vækstbetingelser, for den vanskelige drue, Nebbiolo, som er druen man bruger i områdets to vigtigste og mest berømte vine, Barbaresco og Barolo.
 
Sori Paradiso er navnet på den enkeltmark vinen kommer fra; en mark som i 300 meters højde og med syd og sydvest vendte stejle skråninger i en kalkstensholdig jord, giver druer af en ekseptionel kvalitet, med koncentration, elegance og balance.
 
 
Druesorter
100% Nebbiolo

 

Fremstilling
Druerne høstes manuelt, sorteres og afstilkes 100%, hvorefter den gennemgår en maceration på hele 30 dage, hvilket sikrer en optimal ekstraktion af tørstof og smag. Vinen lagrer efter DOCG reglernes forskrifter to år på træfade af slavonsk eg, samt yderligere flaskelagring inden frigivelse.

 

Drikkevindue 2018-2035
Specifikationer
ProducentRocca Felice
LandItalien
OmrådePiemonte
Årgang2013
DrueNebbiolo
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.