Blackadder Raw Cask Barbados 2003 12 år 62,6% 70 cl.

Varenummer: 2938

Ikke på lager

Normalpris DKK 799,00
Blackadder er uden tvivl den mest puritanske blandt romaftappere. Filosofien hos ejeren Robin Tucek er enkel og logisk; De himmelske dråber i fadet skal fortyres mindst muligt! Dvs. ingen køle-filtering, ingen tilsat farve og så naturlig en alkoholstyrke som muligt, altså så rent et udtryk som overhoved muligt. Raw-cask serien tappes derfor direkte fra fadet, med hvad end der måtte følge med.

Beskrivelse

Detaljer

Et flot og sødmefuld udtryk fra Barbados med masser af fylde og kompleksitet samt tydelige noter af modne frugter. Her er tale om et enkelt 12 år gammelt fad aftappet ved fuld fadstyrke i 248 eksemplar. Rommen er destilleret i 2003 og aftappet i 2016.
 
Blackadder er uden tvivl den mest konsekvente og puritanske blandt de uafhængige aftapper. Filosofien hos ejeren Robin Tucek er enkel og logisk; De himmelske dråber i fadet skal fortyres mindst muligt! det vil sige ingen køle-filtering, ingen tilsat farve og så naturlig en alkoholstyrke som muligt, altså så rent et udtryk som overhoved muligt.
 
Blackadder bruger en speciel teknik, hvor kun træ splinter er fjern de mindre partikler stadig er i spil, for at bibeholde alle smagsstofferne bedst muligt. Dette sikrer den optimale naturlige smag i hvert enkel flaske. 
Specifikationer
ProducentBlackadder
LandBarbados
AlderNej
Årgang2003
StillTør, tung fadstyrkerom
Alkohol62,3%
Flaskestr.70 cl.