Blackadder Raw Cask Hampden Jamaica 2000 15 år 57% 70 cl.

Varenummer: 2946

Ikke på lager

Normalpris DKK 949,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Et flot og komplekst udtryk fra Hampden destilleriet på Jamaica. Rommen byder på en utroligaf intensitet og kompleksitet, med masser frugt og kryderier i såvel duft og smag, der slutter i en lang og relativ tør finish. Her er tale om et enkelt 15 år gammelt fad aftappet ved fuld fadstyrke i 222 eksemplar. 

Beskrivelse

Detaljer

Et flot og komplekst udtryk fra Hampden destilleriet på Jamaica. Rommen byder på en utroligaf intensitet og kompleksitet, med masser frugt og kryderier i såvel duft og smag, der slutter i en lang og relativ tør finish. Her er tale om et enkelt 15 år gammelt fad aftappet ved fuld fadstyrke i 222 eksemplar. Rommen er destilleret i 2000 og aftappet i 2016.

 
Blackadder er uden tvivl den mest konsekvente og puritanske blandt de uafhængige aftapper. Filosofien hos ejeren Robin Tucek er enkel og logisk; De himmelske dråber i fadet skal fortyres mindst muligt! det vil sige ingen køle-filtering, ingen tilsat farve og så naturlig en alkoholstyrke som muligt, altså så rent et udtryk som overhoved muligt.
 
Blackadder bruger en speciel teknik, hvor kun træ splinter er fjernet, mens andre segmenter, så som - fede olier,  stadig er i spi, for at bibeholde alle smagsstofferne bedst muligt. Dette sikre den optimale naturlige smag i hvert enkel flaske.
Specifikationer