Vores anbefalinger

Alkoholfri Vin

Alkoholfrie Vine: En Verden i Vækst

I de seneste år har det globale marked for alkoholfrie vine oplevet en markant vækst. Historisk set har kategorien for alkoholfri øl og cider domineret markedet, men de seneste år har alkoholfrie vine virkelig markeret deres tilstedeværelse. Betydelige fremskridt inden for kvaliteten af dealkoholiserede vine har gjort dem konkurrencedygtige med alkoholfri øl i forhold til kvalitet.

Processen med at fjerne alkohol fra vin efter gæring er kompleks og involverer forskellige metoder såsom omvendt osmose, spinning cone column og vakuumdestillation.

Ved Vinkyperen præsenterer vi stolt Leitz alkoholfrie vine. Leitz benytter vakuumdestillation til at skabe velafbalancerede vine. Disse vine, de bedste på markedet ifølge vores erfaring, motiverer os dog altid til at udforske nye produkter. Især den hvide og mousserende vin udgør fantastiske alkoholfrie alternativer til traditionelle vine.

Vakuumdestillation repræsenterer en sofistikeret teknologi til at fjerne alkohol fra vin. Processen fungerer under meget lavt tryk, hvor ethanolfordampning kan opnås ved temperaturer så lave som 15-20°C. Den kontrollerede proces tillader alkoholfordampning, som opsamles separat fra den resterende dealkoholiserede vin. Selvom nogle lettere og mere flygtige aromaer forsvinder under alkoholfordampningen, kan ekspertise anvendes til at indfange og genindføre en del af disse forbindelser, hvilket forbedrer smagen og bevarer den vinlignende karakter. Ved hjælp af vakuumdestillation kan man reducere alkoholniveauer fra 15% til under 0,5% ABV på én gang, hvilket sikrer, at processen ikke fjerner for mange nuancer fra smagsprofilen.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.