Bowmore Legend, 40% 70 cl. - Single Islay Malt

Varenummer: 258

Ikke på lager

Normalpris DKK 275,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Bowmore blev grundlagt for mere end 200 år siden, i 1779, af den lokale handelsmand David Simpson, og er det første registrerede distelleri på Islay (udtales 'aij-la') samt et af de ældste i Skotland. Maltwhiskyer fra Islay er kendt for deres tørvrige røgduft og smag, og Bowmore er ingen undtagelse.

Beskrivelse

Detaljer

Bowmore blev grundlagt for mere end 200 år siden, i 1779, af den lokale handelsmand David Simpson, og er det første registrerede distelleri på Islay (udtales 'aij-la') samt et af de ældste i Skotland. Maltwhiskyer fra Islay er kendt for deres tørvrige røgduft og smag, og Bowmore er ingen undtagelse.  Vi ryger vores malt nænsomt og omhyggeligt i tørvopvarmede ovne, nøjagtig som vores forfædre gjorde det for mere end 200 år siden. Bowmore Singe Malt, kærligt opfostret i vores legendariskeno. 1 kældre, er almindeligt anerkendt som én af de bedste og mest velafbalancerede af sin slags i verden.

 

Som et produkt af dens omgivelser er der i hver en mundfuld en smag af Islays fyldige tørv samt salte og tangfyldte briser. Bowmore nydes bedst i det fri og er den perfekte afslutning på en udfordrende  dag i det store, åbne landskab; den ultimative belønning efter at have prøvet kræfter med stejle stigninger, barske krydsninger eller vanskelige landinger.

 
Bowmore Legend - lavet på et udvalg af de bedste nordamerikanske bourbonfade, der hjælper med at frembringe alle dens karakteristiske kendetegn - er en passende hyldest til den allerførste maltwhisky fra Islay. Faktisk i en sådan grad, at den i sig selv er blevet en legende blandt maltwhisky-elskere overalt i verden.
Specifikationer
ProducentBowmore
LandSkotland
OmrådeIslay
Alkohol40 %
TypeIslay single malt whisky
Flaskestr.70 cl.