Bristol Classic Rum Port Morant Demerara 1999 American Oak 46% 70 cl. Guyana

Varenummer: 2837

Ikke på lager

Normalpris DKK 999,00
Denne Bristol Classic Port Morant Demerara Rum 1999 aftapning er efterfølgeren til den første 1999 Bristol. Denne aftapning adskiller sig fra den første release ved udelukkende at være lagret på ex-bourbonfade i alle 16 år i modsætning til dens forgænger der har lagret henholdsvis i 12 år på ex-bourbonfade og siden 2 år på portvinsfade.  

 

Beskrivelse

Detaljer

Bristol Classic Rum er en eksklusiv rom serie fra Bristol Spirits der ejes af John Barrett, hvis familie i mange generationer indirekte har været i vin og spiritusbranchen som ejere af pubber og hoteller. Langt de fleste rom brands er i dag industrielle produkter og rom produceres over hele verden, selvom det oprindeligt var et produkt fra Caribien, samt Mellem- og Sydamerika. 
 
John Barrett (gen)opdagede de små lokale romproducenter på de caribiske øer og begyndte at opkøbe enkelte fade og importere dem til sin lagerkælder lidt uden for Bristol. Det fugtige og kølige klima har som nævnt en positiv indflydelse på modningen af tøndernes indhold. Endvidere aftapper Barret kun meget små mængder fra individuelle producenter, så hans produkter er ikke blandede af hundredvis af fade fra forskellige producenter og repræsenterer derfor de forskelle som produktionsudstyr, råvarer og fremgangsmåde giver. 
Specifikationer