Ikke på lager
249,00 DKK

Buffalo Trace Kentucky Straight Bourbon Whiskey, 40%

Buffalo Trace er en første klasses bourbon fra distilleriet der har produceret nogle fantastiske aftapninger de seneste år. Denne bourbon er formentlig den bedste all-round bourbon til prisen på marked i dag.

En helt igennem enestående bourbon, der kommer fra dette destilleri på det gamle bøffelspor (deraf navnet). Buffalo Trace Kentucky Straight Bourbon Whisky smagsnoter - Næse: har en stor aroma med masser af krydderi, blide vanilletoner og sød mint. smag: Er nærmest af brølende sødme efterfulgt af vanille. Majsen er "tyk" og rugen titter frem i baggrunden. Eftersmag: tørrer ud i munden, men rugen kommer igen og giver ekstra længde og hints af lakrids. Buffalo Trace Kentucky Straight Bourbon Whisky vandt International Wine and Spirits Competition 2011 Silver Medal. The Beverage Tasting Institute, Chicago, der smager sig igennem alverdens spiritus, har givet Buffalo Trace 90/100. Lidt mere om Buffalo Trace: Som nr. 1 på listen over 10 amerikanske spiritusproduker, som du bør kende, ligger Buffalo Trace. Den blev første gang introduceret i 1999.

Buffalo Trace er en ”small batch” bourbon – altså kun produceret i en lille mængde ad gangen. Der udvælges 25-30 fade fra varehusene C, I & K. Kun fra de midterste rækker, hvor lagringen er optimal, kommer fadene. De udvælges af Elmer T. Lee - den amerikanske bourbon legende. Hentet til Danmark på Jim Murray's personlige anbefaling.

Jim Murray har i ”The Whisky Bible” bedømt denne whiskey til 94/100. Jim's smagsnoter: ”Næsen skriger af skarp rug-karakter henover et komplekst lag af majs, citrus og eg – rigtig spændende. Smagen er formidabel med en blød, olieret fornemmelse i munden hvor majsen opsuger prikkende rug og krydderier. Eftersmagen er sød, stadig olieret som flødekaramel. Rugen titter frem igen og kæmper til det sidste med majsen. Jeg forguder simpelthen denne whiskey, balancen er perfekt mellem majs og eg, men også det bitre og søde er der harmoni imellem. Rugindholdet tilføjer stor farve og kompleksitet. En af verdens whiskey juveler!”

Specifikationer
Varenr.141420
ProducentBuffalo Trace Distillery
TypeBourbon Whiskey
Flaskestr.70 cl.
Alkohol40 %
OmrådeKentucky
LandUSA
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.