På lager
319,00 DKK

Compagnie des Indes Caraibes 40% 70 cl. - Rom fra Caribien

CDI Rhum Caraibes er en gennemført rom fra Guyana, Trinidad og Barbados. Denne flotte rom udfolder forskellige nuancer i sin smag. Søde og frugtagtige noter dominerer billedet, der stille og roligt afløses af en fin, lang og krydret finish. Nærende, afbalanceret, karismatisk og vellavet rom.

Rhum Compagnie des Indes er en lille uafhængig aftapper og blender, specialiseret i god mørk rom. Filosofien bag Rhum Compagnie des Indes er, at tilbyde ærlig og usminket rom i små partier, der i kraft af sin kvalitet og beskaffenhed kan stå alene uden sødning med sukker, karamel eller anden unaturlig tilsætning. Florent Bouchet fra Compagnie des Indes blender selv sine rom, der spænder fra de yperste single cask aftapninger til de sødmefyldte latinske inspirerede blends, til en mere krydret og fyldigt fransk/engelsk romstil bestående af suveræne rommer Guyana, Trinidad og Barbados

Det helt enestående ved Florents Bouchet aftapninger , er rommens kvalitet samt hans evne til at finde enkelt fade med gammel moden rom. Alle fadene har en unik historie og fremstår efter mange års lagring i Den Nye Verden, som uspolerede eksempler på mere end 400 års romtraditioner.

Specifikationer
Varenr.142480
ProducentCompagnie des Indes (CDI)
StilTrinidad & Tobago, Barbados og Guyana
TypeRom
Flaskestr.70 cl.
Alkohol40 %
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.