Caravan Durif 2016, Quarisa. South Eastern Australia.

Varenummer: 2661

På lager

Normalpris DKK 109,75
Fra DKK 79,75
Ved Køb af
Varenr.
Stk. pris
1
2661
DKK 109,75
6
2661
DKK 79,75
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

5 x Guldmedaljer!


Quarisa har med sin Caravan Durif skabt et brag af en vin! Stor, frugtrig fylde med røde og mørke bær, silkeblød tannin, let krydret med mint, kakao og træ og en lang frisk eftersmag. Harmonisk, spændende og utrolig vellavet! 


Riverland Gold Medal


Riverland Trophy - Best Dry Red Wine in Show

Beskrivelse

Detaljer

Type
Tør, rødvin.

 

Område
Druerne i Caravan Durif kommer fra distriktet South-Eastern Australia, som omfatter regionerne Victoria, New South Wales og Tasmanien. Klimaet varierer fra meget varmt og tørt i nord til køligere og mere maritimt klima i syd. Dagene er varme og nætterne kølige, hvilket giver vine med stor frugtrig modenhed og koncentration der samtidig har struktur og friskhed.

 

Producenten
Quarisa Wines er beliggende i New South Wales i det sydøstlige Australien. Manden bag hedder John Quarisa, og har i over 25 år lavet anmelderroste vine i klassisk australsk stil. Med mottoet “passion is everything”, laver John vine der er charmerende, nede på jorden, og ikke mindst særdeles prisvenlige, men som besidder koncentrationen, dybden og nerven man ville forvente i langt dyrere vine.

 
Druesorter
Durif er en krydsning af druerne Syrah og Peloursin, skabt af Francois Durif. Druen bliver også kaldt Petite Sirah. 
 

Fremstilling
Druerne høstes i marts og vinificeres i ståltank og på store træfade. Dele af vinen lagres også på træfade i 12 måneder. 

 
Smagekommentar
I glasset fremstår vinen dybrød. Vinen vælter op af glasset med noter af søde hindbær, mørke kirsebær, blommer, chokolade og vanilie og masser af lækre krydderier. Smagen er fyldig, med silkebløde tanniner, sødmefuld frugt, og en velafbalanceret syre. I vinens første år anbefales en kort dekantering eller at vinen åbnes nogle timer i forvejen for at den kan få lov at folde sig ud. Johnny Q anbefaler selv at servere vinen i et stort rødvinsglas, til en saftig steak med rødløgskompot. På disse længdegrader kan den også anbefales til den danske julemad. 

 

Specifikationer
ProducentQuarisa Wines
LandAustralien
OmrådeSouth Australia
Årgang2016
DruePetite Sirah (Durif)
Alkohol14,5%
Passer tilRødt kød, julemad, grill
Flasker pr. kasse12
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.