Caravan Petite Sirah 2019, Quarisa

Varenummer: 104228

På lager

Normalpris DKK 109,75
Fra DKK 79,75
Ved Køb af
Varenr.
Stk. pris
1
104228
DKK 109,75
6
104228
DKK 79,75
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

3 x Guldmedaljer!


Quarisa har med sin Caravan Durif skabt et brag af en vin! Stor, frugtrig fylde med røde og mørke bær, silkeblød tannin, let krydret med mint, kakao og træ og en lang frisk eftersmag. Harmonisk, spændende og utrolig vellavet! I glasset fremstår vinen dybrød. Vinen vælter op af glasset med noter af søde hindbær, mørke kirsebær, blommer, chokolade og vanilie og masser af lækre krydderier. Smagen er fyldig, med silkebløde tanniner, sødmefuld frugt, og en velafbalanceret syre. I vinens første år anbefales en kort dekantering eller at vinen åbnes nogle timer i forvejen for at den kan få lov at folde sig ud. Johnny Q anbefaler selv at servere vinen i et stort rødvinsglas, til en saftig steak med rødløgskompot. På disse længdegrader kan den også anbefales til den danske julemad. 


Druerne høstes i marts og vinificeres i ståltank og på store træfade. Dele af vinen lagres også på træfade i 12 måneder. Druerne i Caravan Durif kommer fra distriktet South-Eastern Australia, som omfatter regionerne Victoria, New South Wales og Tasmanien. Klimaet varierer fra meget varmt og tørt i nord til køligere og mere maritimt klima i syd. Dagene er varme og nætterne kølige, hvilket giver vine med stor frugtrig modenhed og koncentration der samtidig har struktur og friskhed.


Druerne i Caravan Durif kommer fra South-Eastern Australia. Klimaet varierer fra meget varmt og tørt i nord til køligere og mere maritimt klima i syd. Dagene er varme og nætterne kølige, hvilket giver vine med stor frugtrig modenhed og koncentration der samtidig har struktur og friskhed.


 

Specifikationer
ProducentQuarisa Wines
LandAustralien
OmrådeSouth Australia
Årgang2019
DruePetite Sirah (Durif)
Alkohol14,5%
Passer tilRødt kød, julemad, grill
Flasker pr. kasse12
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.