Carlisle Petite Sirah 2016, Palisades Vineyard

Varenummer: 105052

Ikke på lager

Normalpris DKK 549,00
Nu DKK 399,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Exeptionelle druer fra meget gamle vinstokke og ganske enkel vinifikation er hemmeligheden bag denne koncentrerede, dybe og lagringsegnede vin. Poleret og blød, men samtidig også meget koncentreret. Masser af blåbær i næsen og meget energisk smag hvor noter af brombær og blåbær leder mod en lang finsh med venlige tanniner.


De høstede druer er udblødes køligt i 5 dage, og får en lang gæring i op mod to måneder, for at blødgøre vinen og mindske mængden af tanniner, inden de fyldes på fade, hvoraf 28% er nye franske fade. Aftappes ufiltreret og uklaret og utrolig dejlig.


Carlisle winery and Vineyards i Napa Valley er grundlagt af Mike Officer. Han er en af de fremmeste forkæmpere for bevarelse af Californiens ældste vinmarker, hvoraf mange er plantet helt tilbage i 1800-tallet. Som en del af Californiens vinmæssige kulturarv, fortæller de på mange måder deres egne historier om en svunden tid. I en del af vinene indgår en mængde field blends. Det er gamle og 'glemte' sorter på (meget!) gamle stokke, der er med til at give Carlisles vine et helt unikt udtryk!

Specifikationer
ProducentCarlisle Winery
LandUSA
OmrådeNapa Valley, CA
Årgang2016
DruePetite Sirah
Alkohol15%
Passer tilRødt kød, kraftige kødretter
AnmeldelserCellartracker: 93,4 point af 100 (gennensnit)
Flasker pr. kasse6
TypeKraftig rødvin
Flaskestr.75 cl.