På lager
Pris pr. stk.
399,00  DKK

Chablis Premier Cru Vaillons 2021, Domaine Milcent

En særdeles flot og ophøjet vin fra fornemme Chablis i det nordlige Bourgogne. Her er vinene dybe, men friske, mineralske og sprøde.

Domaine Milcent råder over to Premier Cru parceller og det er fra denne hårde og stenfyldte jord vi får nogle af de bedst vine området kan tilbyde.

En liflig næse af moden gul frugt og smagen er livlig og fyldig med en pirrende lang eftersmag. Denne vin er meget drikkevenlig selv i en meget ung alder, dog kan man ikke fornægte lagringspotentialet, for det har den i allerhøjeste grad også – Kan nydes 3-10 år.

Perfekt til fjerkræ, fisk, skaldyr og snegle!

Specifikationer
Varenr.110605
ProducentDomaine Milcent
StilTør
DrueChardonnay
Årgang2021
TypeHvidvin
Flaskestr.75 cl.
Alkohol12,5%
OmrådeBourgogne, Chablis
LandFrankrig

Domaine Milcent ligger i hjertet af Chablis-regionen og er en familievingård. Delphine, Christophe og Alexandre Milcent tager sig selv af produktionen med en konstant målsætning om kvalitet. Alle vinmarkerne har været familieejet i flere generationer og ligger i selve Chablis kommune. Familien Milcent dyrker vinmarkerne med den største respekt. Denne unikke arv hjælper familien med at udtrykke alt det bedste ved Chablis-terroiret, hvor de genplanter og udvikler vinmarker i områder, der har været øde siden phylloxera-epidemien, for at overlade dem til fremtidige generationer.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.