Champagne de Venoge - Princes Blanc de Noirs

Varenummer: 110855

På lager

Normalpris DKK 749,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Med sine helt fortjente 93 point hos Robert Parker, får man her en vidunderlig delikat Champagne med finesse og kvalitet. Med sin utrolige aromatiske og vedvarende smag samt friskhed og livlige pæne bobler, er man ikke i tvivl om at man drikker den ægte vare. Dette er desuden en genoplivning af den oprindelige “Princes serie” tilbage fra 1864, hvor den daværende ejer Joseph de Venoge lavede denne cuvée til ære for Prinsen af Orange.  


Champagne de Venoge er et historisk champagnehus der fik sin start tilbage i 1825. Huset var de første til at lancere etiketter med illustrationer og var de første på markedet med en Blanc de Noir Champagne.  


Druerne til Princes Blanc de Noir kommer hovedsagelig fra Premier og Grand Cru markerne i Montagne de Reims. Flasken er formet efter de krystalkarafler som adlen i Frankrig brugte til at dekantere sine Champagner. 


De Venoge har igennem årene vundet og modtaget utallige priser, hvoraf Guldmedalje ved International Wine Challenge i London og Guldmedalje ved Grand Prix d´Excellence des Vinalies bør nævnes.

Specifikationer
Producentde Venoge
LandFrankrig
OmrådeChampagne
ÅrgangNV
DruePinot Noir
StilBlanc de Noir
Alkohol12%
Anmeldelser93 point - Robert Parker
TypeChampagne
Flaskestr.70 cl.