Champagne Soutiran, Brut Signature Grand Cru

Varenummer: 110835

Ikke på lager

Normalpris DKK 399,00
Nu DKK 329,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Vores beste all-round Champagne! 5 stjerner i Vinavisen.dk. 91 point - Wine Advocate. 90 point - Wine Enthusiast


Som navnet antyder, så er det Soutiran's "hus-champagne". Smagen er meget aromatisk med en fin mineralitet. Hints af pære og ferskner er i flot balance med ristede noter. De frugtrige nuancer er i fint samspil med den friske mineralitet. Alt i alt en utroligt helstøbt smagoplevelse.


Tør, rig og cremet Champagne med mikroskopiske bobler, som fornemmes som en fin mousse. Røde bær i flot harmoni med æble og pære samt en elegant mineralitet.


Druerne i denne vin kommer hovedsagligt fra Grand Cru kommunen Ambonnay, der lægger jord til nogle af de allerdyreste og mest eksklusive Champagner der kan opdrives. Her trives særligt Pinot Noir druen, men også Chardonnay har særdeles godt hjemme i Ambonnay. Champagne Soutiran blev grundlagt i sin nuværende form i 1969 i Ambonnay, og ejer i dag 8 hektar i netop Ambonnay. Huset har specialiseret sig i at lave eksklusive Champagner på Grand Cru niveau, og har en bred vifte af vine fra sprød og elegant Blanc de Blancs, til den klassiske Brut Signature samt den kraftige madvenlige Blanc de Noirs, og naturligvis husets flagskib, årgangsvinen Millesimé. Vinene fremstilles efter klassiske forskrifter, og ingen af vinene gennemgår en flaskegæring på mindre end 30 måneder. Dette giver intense, komplekse og helstøbte vine.

Specifikationer
ProducentSoutiran et Associes
LandFrankrig
OmrådeChampagne
ÅrgangNV
Drue45% Pinot Noir og 55% Chardonnay
StilTør og elegant
Alkohol12,5 %
Anmeldelser91 point - Wine Advocate. 90 point - Wine Enthusiast
Flasker pr. kasse6
TypeChampagne
Flaskestr.75 cl.