Champagne Soutiran, Brut Signature Grand Cru, Magnum

Varenummer: 110837

På lager

Normalpris DKK 849,00
Beskrivelse

Detaljer

Type
Tør, mousserende. 75 cl. 12,5%

 

Område
Champagne er det nordligste vindistrikt i Frankrig, og producerer uden sammenligning de fineste mousserende vine i verden. Druerne i denne vin kommer hovedsagligt fra Grand Cru kommunen Ambonnay, der lægger jord til nogle af de allerdyreste og eksklusive Champagner der kan opdrives, her trives særligt Pinot Noir druen, men også Chardonnay har særdeles godt hjemme i Ambonnay.

 

Drue
60% Pinot Noir 40% Chardonnay

 

Producent
Champagne Soutiran, blev grundlagt i sin nuværende form i 1969 i Ambonnay, og ejer i dag 8 hektar i netop Ambonnay. Huset har specialiseret sig i at lave eksklusive Champagner på Grand Cru niveau, og har en bred vifte af vine fra sprød og elegant Blanc de Blancs, til den klassiske Brut Signature samt den kraftige madvenlige Blanc de Noirs, og naturligvis husets flagskib, årgangsvinen Millesimé. Vinene fremstilles efter klassiske forskrifter, og ingen af vinene gennemgår en flaskegæring på mindre end 30 måneder. Dette giver intense, komplekse og helstøbte vine.Vinen
Pinot Noir og Chardonnay vinificeres separat. Dele af vinen lagres på træfade til brug som vin de reserve, resten hviler to uger på ståltanke inden assembelage og 2. gæring på flaske. Vinen degorgeres efter min. 30 måneder (loven foreskriver min. 15). TIlsat dosage på 10,6 g/l.
Specifikationer
LandNej
OmrådeChampagne
TypeChampagne
Flaskestr.150 cl.