På lager
399,00  DKK

Champagne Soutiran, Brut Signature Grand Cru

Vores beste all-round Champagne! 5 stjerner i Vinavisen.dk. 91 point - Wine Advocate. 90 point - Wine Enthusiast

Som navnet antyder, så er det Soutiran's "hus-champagne". Smagen er meget aromatisk med en fin mineralitet. Hints af pære og ferskner er i flot balance med ristede noter. De frugtrige nuancer er i fint samspil med den friske mineralitet. Alt i alt en utroligt helstøbt smagoplevelse.

Tør, rig og cremet Champagne med mikroskopiske bobler, som fornemmes som en fin mousse. Røde bær i flot harmoni med æble og pære samt en elegant mineralitet.

En ægte Grower Champagne lavet af ægteparret Valerie Soutiran, der overtog vingården efter sin far Alain, og Valeries mand Patrick Renaux.

Druerne i denne vin kommer hovedsagligt fra Grand Cru kommunen Ambonnay, der lægger jord til nogle af de allerdyreste og mest eksklusive Champagner der kan opdrives. Her trives særligt Pinot Noir druen, men også Chardonnay har særdeles godt hjemme i Ambonnay. Champagne Soutiran blev grundlagt i sin nuværende form i 1969 i Ambonnay, og ejer i dag 8 hektar i netop Ambonnay. Huset har specialiseret sig i at lave eksklusive Champagner på Grand Cru niveau, og har en bred vifte af vine fra sprød og elegant Blanc de Blancs, til den klassiske Brut Signature samt den kraftige madvenlige Blanc de Noirs, og naturligvis husets flagskib, årgangsvinen Millesimé. Vinene fremstilles efter klassiske forskrifter, og ingen af vinene gennemgår en flaskegæring på mindre end 30 måneder. Dette giver intense, komplekse og helstøbte vine.

Specifikationer
Varenr.110835
ProducentSoutiran et Associes
Anmeldelser91 point - Wine Advocate. 90 point - Wine Enthusiast
Flasker pr. kasse6
StilTør og elegant
Drue60% Pinot Noir og 40% Chardonnay
ÅrgangNV
TypeChampagne
Flaskestr.75 cl.
Alkohol12,5 %
OmrådeChampagne
LandFrankrig
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.