På lager
75,00 DKK
  • Pris pr. stk. v/6 stk. 59,00 DKK

Chardonnay 2022 l'Or du Sud

I duften finder man friske noter af æble, ananas og umoden pære, og smagen er ligeledes frisk, som dog slutter med en let fedmefuldhed, som Chardonnay naturligt besidder. En alsidig, all-round hvidvin der kan serveres til et væld af kolde borde og fiskeanretninger. Vinen fremstår lys, strågul i glasset.

Vinen gæres og lagres kortvarigt på ståltanke for at stabilisere den inden aftapning. Dette giver en vin hvor frugten og friskheden er i fokus. Chardonnay l'Or du Sud kommer fra Languedoc-Roussillon, der omfatter den sydvestligste del af Frankrig, og er landets største vinproducerende område.
 
Producent
Foncalieu er Sydfrankrigs nok mest seriøse kooperativ, og er flere gange kåret som Frankrig's bedste kooperative vinproducent. Foncalieu har rødder tilbage til Les Vignerons Libres (de frie vinbønder), Frankrigs første kooperativ stiftet i 1901. Foncalieu laver en lang række vine fra Rhônedalen i øst til Roussillon i vest. Fælles for alle husets vine, er at de tydeligt afspejler de respektive terroirs, druesorter, og ikke mindst repræsenterer solid value for money.
Specifikationer
Varenr.110455
ProducentFoncalieu
Flasker pr. kasse6
Passer tilHvid fisk, kylling,
StilTør, frisk og fyldig
DrueChardonnay
Årgang2022
TypeHvidvin
Flaskestr.75 cl.
Alkohol13%
OmrådeSydfrankrig
LandFrankrig
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.