På lager
Pris pr. stk.
Tilbud 149,00  DKK Regulær pris 199,00  DKK

Chateau Moulin de Canhaut 2014, Cru Bourgeois, Médoc

Fra skønne Médoc i Bordeaux har vi fået et parti af denne super lækre Cru Bourgeois rødvin fra et sandt "mirakel" år. Det startede ellers skidt med et køligt forår og efterfulgt af en knap så varm sommerperiode med dårligt vejr. Men så kom sensommeren og igennem septemper og oktober fik vinmarkerne ved Gironde Floden alt den varme sol de manglede i månederne før. Høsten var reddet, og blev bragt i hus under helt optimale vilkår. 

Druesammensætningen er 50% Merlot og 50% Cabernet Sauvignon, og vinen lagres i 12 måneder på franske egetræsfade (30% nye). Duften i vinen er meget udtryksfuld med masser af moden frugt, samt strejf af tobak. Vinen er saftig og godt konstrueret og besidder en god struktur med silkebløde tanniner.

Denne vin er fremragende til rødt kød, vildt og gryderetter.

Det startede i 1950 hvor René Poitevin købte en vingård på et par hektar i Médoc. Hans søn, Georges overtog ejendommen nogle år senere. Både far og søn dyrkede vinstokkene med passion, men de lod det lokale kooperativ tage sig af selve vinfremstillingen. I 1991 besluttede Guillaume (Renés barnebarn) at Chateau Poitevin skulle vinificeres under eget tag. I dag administreres ejendommen af Guillaume og hans kone Natacha og de har i alt 41 hektar beplantet med vinstokke. På Château Poitevin tages der hensyn til miljøet og deres brug af kemikalier er minimal. Château Poitevin producerer i dag 5 vine, heriblandt Château Moulin de Canhaut.

Specifikationer
Varenr.110152
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.