På lager
  • Pris pr. stk. v/6 stk. 299,00  DKK
Pris pr. stk.
349,00  DKK

Chateau Segur de Cabanac 2015, Saint-Estephe, Haut-Médoc

Man lægger først mærke til den mørke murstensrøde farve, som giver forventninger om en stor vinoplevelse. Og man bliver ikke skuffet!  Årgang 2015 var en fremragende årgang, og smagen er koncentreret og dyb med en overbevisende fylde. Her er moden frugt, fine tanniner, tilpassede krydderier og en insisterende lang eftersmag med et begyndende modent præg. En i særklasse overbevisende rødvin fra Haut-Médoc.

Dette lille slot ejes af familien Delon, der gennem syv generationer har produceret vin i Médoc. Guy Delon købte slottet i 1985, og driver det i dag sammen med sine sønner Jean-Francois og Guylène. Eric Boissenot er tilknyttet som konsulterende ønolog. Château Ségur de Cabanac er nabo til de fornemme slotte Château Calon-Ségur og Phélan-Ségur. Slottet har lidt over 7 hektar  vinmarker med 60% Cabernet Sauvignon og 40% Merlot, fordelt på intet mindre end 12 forskellige parceller, der ligger på et grus-plateau, der skråner ned mod floden Gironde.
Vinstokkene har en gennemsnitsalder på 30 år og der er plantet 9000 vinstokke pr. hektar. Druerne høstes ved håndkraft
og gæringen foregår over 20 dage i rustfrie ståltanke. Efterfølgende lagres vinen i 20 måneder på egetræsfade, hvoraf 30% er nye fade.

Leveres i original trækasse med 6 flasker.

Specifikationer
Varenr.110151
Flasker pr. kasse6 i trækasse
Årgang2015
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.
Alkohol13,5%
OmrådeSaint-Estephe, Haut-Medoc, Bordeaux
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.