På lager
Tilbud 899,00  DKK Regulær pris 1.150,00  DKK

Clement Rare Cask Collection Angelique 15 år 53,4 %

Clement Rare Cask Collection Angelique er en 15 år gammel Single Cask rom fra Martinique. Denne fantastiske og unikke rom er i marts 2017 nøje blevet udvalgt af en lille eksklusiv gruppe danske vinhandler ved Habitation Cléments ikoniske lagerhaller på Martinique. Rommen er destilleret i 2002,
lagret på et enkelt ex-bourbon fad af amerikansk eg og siden tappet på flaske ved fuld fadstyrke i 2017.

Specifikationer
Varenr.142233
ProducentClément
Årgang2002
TypeRhum Agricole
Flaskestr.50 cl.
Alkohol53,4 %
Alder15 år
OmrådeCaribien
LandMartinique

I plantagens hjerte ligger Habitation Cléments ikoniske lagerhaller, som rummer mere end 20.000 egefade med Caribiens flotteste og mest aristokratiske Rhum Agricole.Fra tid til anden træder enkelte fade frem med en sådan en ypperlig aroma og smag, at de øremærkes til aftapning ved helt særlige begivenheder. Det er i blandt disse særlige fade at Habitation Cléments mangeårige kældermester Robert Peronet havde fundet en lille håndfuld exceptionelle fadprøver frem til udvælgelse. Stilen er krydret og tør med Figner, dadler, syltede pærer, tørret abrikos, vanilje, mokka, chokolade, tobak, mørke varme krydderier og lidt søde brændte fadnoter i eftersmagen som blot et lille udpluk af de mange skønne smagsnoter noter du finder i denne enestående og ekslusive enkeltfads Rhum Agricol fra Martinique. Habitation Clément på fransk-caribiske Martiniqué har været klassificeret som et historisk monument siden 1996. Smukt restaureret og pittoresk beliggende midt i frodige sukkerrørsmarker, vidner dette statslige hus om en svunden tid i de gamle kolonier. Stedet emmer af historie, legender og en samling af uerstattelige klenodier.

Hele herligheden kommer leveret i en flot, lækker og indbydende trækasse samt en stilfuld mørk flaske, der passer perfekt ind på hylden hos den inkarnerede samler med øje for den gode kvalitet eller som investeringsobjekt.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.