Cognac Delamain Vesper. 40%

Varenummer: 150009

På lager

Normalpris DKK 999,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Vesper er en stor, fyldig og kompleks Cognac fra Delamain. Alderen er på omkring 35 år, hvilket gør den utrolig harmonisk og blød. En komplet Cognac fra en absolut top-producent, og et røverkøb taget alder og smag i betragtning. 

Beskrivelse

Detaljer

Delamain cognac, er et af de ældste huse i Cognac. 1824 er sat som året det blev grundlagt, men er oprindelig noget ældre. Ved roret i dag er Patrick Peyrelongue og Charles Braastad, der begge er efterkommere af grundlæggeren James Delamain. Traditioner bliver derfor stadig holdt i hævd, og målet er simpelt: forblive trofast mod cognacens traditioner og levere den reneste og mest ægte oplevelse.
 

Delamain anvender udelukkende druer fra Grande Champagne området. Fadene ligger herefter i en kælder tæt ved floden Charentes, hvilket giver en høj fugtighed og temperatur, der er perfekt til lagring af cognac. Alt er håndlavet hos Delamain, selv påsættelse af label på flaskerne.

Vesper har en alkoholprocent på 50% og for at reducere alkoholprocenten er der blevet tilsat en meget gammel og svag Cognac med kun 15% alkohol, som nedsætter Vespers alkoholprocent til 40%. Resultatet er en rund og blød, men fyldig Cognac med en lang eftersmag af vanilje og med en bouquet af parfume, tørrede vindruekerner og vanilje


En mørk-gylden cognac med en kompleks duft. Tydelig lagring duft af egetræ, men også ælde i form af tørrede frugt, nødder og svampe. Smagen er rund og meget fyldig. En stor oplevelse, der fortsætter i den lange eftersmag.

Specifikationer
ProducentDelamain
LandFrankrig
OmrådeCognac
Alkohol40 %
TypeCognac
Flaskestr.70 cl.