Cognac Delamain Vintage 1976 40 år 40% 70 cl.

Varenummer: 2831
Normalpris DKK 4.500,00

Sjælden (!) Vintage OG single vineyard cognac fra Delamain. Druer høstet fra Verrières i Grande Champagne og efterfølgende lagret i 40 år i Delamains særlige kælder forbeholdt vintage Cognac. Flaske nr. 019

Beskrivelse

Detaljer

En uforglemmelig gave til den kvalitetsbevidste Jubilar/fødselar
 
Delamain cognac, er et af de ældste huse i Cognac. 1824 er sat som året det blev grundlagt, men er oprindelig noget ældre. Ved roret i dag er Patrick Peyrelongue og Charles Braastad, der begge er efterkommere af grundlæggeren James Delamain. Her holdes traditioner fortsat i hævdt, og målet er simpelt: At forblive trofast mod cognacens traditioner og levere den reneste og mest autentiske oplevelse for den der nyder et glas Delamain.
 
Delamain benytter udelukkende eaux-de-vie fra Grande Champagne og alle deres cognac lagres på gamle fade. Der benyttes aldrig nye fade. Fadene ligger herefter i en kælder tæt ved floden Charentes, hvilket giver en høj fugtighed og temperatur, der er perfekt til lagring af cognac.
 
Det er langt fra alle høst årgange der har potentiale og den påkrævede kvalitet til produktionen af vintage Cognac. Cognac Delamain producere derfor udelukkende vintage cognac når høståret har været særlig gunstigt. Druerne til denne cognac er høstet i 1976, destilleret og siden lagret i intet mindre end 40 år hos Cognac Delamains vintage lager i byen Jarnac ved Charente flodens bred.

  

Specifikationer