Cognac Delamain XO Pale & Dry. 40%

Varenummer: 150008

Ikke på lager

Normalpris DKK 599,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

1er Cru du Cognac, Grande Champagne. Særdeles stilfuld og fortræffelig cognac - 22 til 28 år gammel. På mange måder er dette Delamains visitkort, som demonstrer hvad Delamain står for; en tør stil med stor fylde og kraft som samtidig er utrolig harmonisk og blød.

Beskrivelse

Detaljer

Delamain cognac, er et af de ældste huse i Cognac. 1824 er sat som året det blev grundlagt, men er oprindelig noget ældre.
Ved roret i dag er Patrick Peyrelongue og Charles Braastad, der begge er efterkommere af grundlæggeren James Delamain.
Traditioner bliver derfor stadig holdt i hævd, og målet er simpelt: forblive trofast mod cognacens traditioner og levere den reneste og mest ægte oplevelse.
 

Delamain anvender udelukkende druer fra Grande Champagne området. Fadene ligger herefter i en kælder tæt ved floden Charentes, hvilket giver en høj fugtighed og temperatur, der er perfekt til lagring af cognac. Alt er håndlavet hos Delamain, selv påsættelse af label på flaskerne.

 

Delamain Pale and dry XO holder en gennemsnits alder på ca. 25 år. Efter blandingen lageres den yderligere i 2 år på gamle fade af limousin-egetræ. Pale kommer fra den lyse farve, der ikke er kendetegnende for en cognac med denne alder. Dry for smagen, der indikerer, at Delamain ikke bruger kunstige sødemidler og at smagen er tør.

 

Duften er blomsteragtig med et strejf af frugt, delikat, lang og frugtagtig 

Specifikationer
ProducentDelamain
LandFrankrig
OmrådeCognac
Alkohol40 %
TypeCognac
Flaskestr.70 cl.