Compagnie des Indes Port Mourant 2005 10 År 58% 70 cl. - Rom fra Guyana

Varenummer: 142491

Ikke på lager

Normalpris DKK 649,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Sjælden single cask aftapning fra Compagnie des Indes. Stor, kraftig og tør rom fra Guyana fra Port Mourant destillationsapparatet. 

Beskrivelse

Detaljer

Rhum Compagnie des Indes er en lille uafhængig aftapper og blender, specialiseret i god mørk rom. Filosofien er, at tilbyde ærlig og usminket rom i små partier, der i kraft af sin kvalitet og beskaffenhed kan stå alene uden sødning med sukker, karamel eller anden tilsætning. Florent Beuchet fra Compagnie des Indes blender selv sine rom, der spænder fra de ypperste single cask aftapninger over de sødmefyldte latinske inspirerede blends, til en mere krydret og fyldigt fransk/engelsk romstil bestående af suveræne rommer Guyana, Trinidad og Barbados.
 
The Port Mourant Estate i Guyana blev etableret i 1732 og var en af de første til at producere den unikke Demerara rom, som landet siden blev kendt for. I dag er Port Mourant ens betydende med det nu legendariske træ pot still fra det gamle Port Mourant Estate Destilleri, der efter lukning af destilleriet er blevet flyttet til Demerara Distillers Limited. 
Specifikationer
ProducentCompagnie des Indes (CDI)
LandGuyana
Alder10 år
Alkohol58%
TypeRom
Flaskestr.70 cl.