Compagnie des Indes Single Cask Panama Rom 12 år, 61,5% - Bottled for Vinkyperen

Varenummer: 142497

På lager

Normalpris DKK 799,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Compagnie des Indes, Single Cask Panama 12 år er i sandhed en vaske ægte fuld-fed og krydret Panama rom aftappet ved 61,5%. Destilleret i Februar 2004 og aftappet i April 2016, det er blot blevet til små 266 flasker i alt af denne enestående rom, alle naturligvis udelukkende aftappet til Vinkyperen Vin & Spiritus.


Vores helt eget fad med 12 år gammel Panama rom fra Compagnie des Indes! 


Rhum Compagnie des Indes er en uafhængig aftapper og blender, specialiseret i god mørk rom. Filosofien bag CDI er, at tilbyde ærlig og usminket rom i små partier. Florent Bouchet fra CDI blender selv sine rom, der spænder fra de yperste single cask aftapninger til de sødmefyldte latinske inspirerede blends, til en mere krydret og fyldigt fransk/engelsk romstil bestående af suveræne rommer Guyana, Trinidad og Barbados.


Det helt enestående ved Florents Bouchet aftapninger , er rommens kvalitet samt hans evne til at finde enkelt fade med gammel moden rom. Alle fadene har en unik historie og fremstår efter mange års lagring i Den Nye Verden, som uspolerede eksempler på mere end 400 års romtraditioner.

Specifikationer
ProducentCompagnie des Indes (CDI)
LandPanama
Alder12 år
StilKraftfuld og usødet rom.
Alkohol61,5%
TypeRom
Flaskestr.70 cl.