På lager
  • Pris pr. stk. v/6 stk. 95,00  DKK
Pris pr. stk.
119,00  DKK

Contrada del Falco 2019, San Donaci

En af vores mest solgte vine i den bedste årgang vi endnu har smagt! Kraftig og frugtrig med en mild druesødme.

Område

Salento er den sydligste del af Puglia-regionen, i den italienske støvlehæl. Regionen er blandt Italiens varmeste, og giver de fyldigste og blødeste vine i Italien, primært på de tre blå druer Primitivo, Negroamaro og Malvasia. 
Producent
Cantina San Donaci er historien om en samling bundseriøse, ambitiøse vinbønder, der i 1930’ernes Italien, så et hidtil uudnyttet potentiale i Salentos terroir. De slog sig sammen og dannede Cantina San Donaci, der den dag idag er en topmoderne, kvalitetsbevidst producent af klassiske, syditalienske vine.
Vi har i tidens løb smagt mange (!) vine fra Syditalien, men er endnu ikke stødt på et hus, hvor man får så meget kvalitet og god smag, og slet ikke til den pris.
Vinen
Contrada del Falco er husets enkeltmarksvin, lavet på gamle vinstokke, hvor de tre klassiske druer komplementerer hinanden flot, og giver en harmonisk, fyldig vin. Vinen lagres 12 måneder på træfade og hviler 6 måneder i flasken inden frigivelse.
Smagekommentar

Vinen er fyldig, med masser af Negroamaros friske, røde frugt, flot båret af Primitivos varme, dybe frugt og Malvasias tyngde. Den er et oplagt valg til det danske efterårskøkken, serveret i store rødvinsglas ved 18 grader.

Specifikationer
Varenr.102257
ProducentCantina San Donaci
Flasker pr. kasse6
Drue50% Negroamaro, 25% Malvasia og 25% Primitivo
Årgang2019
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.
Alkohol14 %
OmrådeSalento, Syditalien
LandItalien
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.