Diplomatico Ambassador Selection Cask Strength Rum, 47%

Varenummer: 142098

På lager

Normalpris DKK 1.599,00

Diplomatico Ambassador Selection er en sjælden perle af de helt store. Den blev lanceret i Europa i 2011, og der vil fremover kun blive produceret 600-1000 flasker af denne rom på verdensplan om året.

Beskrivelse

Detaljer

Diplomatico producere en af de mest anerkendte og anmelderoste rom på markedet. Diplomatico rom er med dens sødme og ekstremt bløde stil umulig at komme udenom når man taler om mørk fadlagret rom.

Det gælder om at være en af de heldige!  Diplomatico Ambassador Selection er intet mindre end en udsøgt fornøjelse.

Denne rom er destilleret i 100% kobber pot stills og efter 12 års lagring i hvide egetræsfade, er den blevet efterlagret 2 år i Pedro Ximinez fade. Smagsnoter: en dejlig skarp næse, hvor de diskrete aromaer af tørret frugt er kombineret med rig aroma af vanille, krydderier og sukkerrør sirup samt lidt røg i baggrunden. På ganen fortsætter tegnene fra aromaen og går over i en stærk, sammensat blanding af mørk chokolade, aldret tørret frugt, kaffe og vanille; alle med en dejlig cremet mundfornemmelse. Eftersmagen er lang, varm og kraftfuld. Diplomatico Ambassador Selection vandt i 2012 Rum Expert Gold 

Specifikationer
ProducentDiplomatico (Destilerias Unidas S.A.)
LandVenezuela
Alkohol47%
TypeRom
Flaskestr.70 cl.