Don Papa Baroko 40%

Varenummer: 142165

På lager

Normalpris DKK 449,00
Nu DKK 399,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

På øen Negros som på lokalt tungemål kaldes for "Sugarlandia" starter legenden om Don Papa. Opkaldt efter Papa Isio som var en mystiker og shaman der havde evnen til at kommunikere med øens dyreliv, men han er nok mest kendt for at være hærfører under den fillipinske uafhængighedskrig mod kolonimagten fra Spanien. Han var ligeledes blandt de sidste til at bekæmpe det amerikanske overherredømme der fulgte efter krigen. Papa Isio døde i Old Bilibid Prison i Manila i 1907, men hans ånd lever videre i Don Papa. Don Papa er inspireret af Papa Isio og er legemliggørelses af essensen af Sugarlandias frodige skråninger og fængslende mystik.


Don Papa Baroko er den seneste tilføjelse til familien af sødmefulde slurke fra Sugarlandia fantastiske landskab. Et rent sansebombardement af citrusfrugter, banan, sød lakrids, brun farin og tropiske frugter.


Don Papa Baroko forlader dig først længe efter med en følelse af varme, velbehag og drømme om at befinde sig i hjertet af Sugarlandias eventyrlige ø-paradis.

Specifikationer
ProducentDon Papa
LandFilippinerne
Alkohol40%
TypeRom
Flaskestr.70 cl.