Edradour, Ballechin 10 år, Peated Cask 50 ppm, 46% 70 cl. - Single Highland Malt

Varenummer: 2446
Normalpris DKK 499,00

På Edradour Besluttede ejeren Andrew Symington sammen med whisky legenden Ian Henderson i 2003 at lave den ultimative røgede malt. Ian henderson, var mangeårig manager på Islay's berømte destillerier Laphroaig og Ardbeg. Han havde en drøm om lave højlandets ultimative bud på en kraftig røget single malt - der ville kunne matche og endda måske overgå dem man laver på øen Islay.

Beskrivelse

Detaljer

På Edradour Besluttede ejeren Andrew Symington sammen med whisky legenden Ian Henderson i 2003 at lave den ultimative røgede malt.

 

Ian henderson, var mangeårig manager på Islay's berømte destillerier Laphroaig og Ardbeg. Han havde en drøm om lave højlandets ultimative bud på en kraftig røget single malt - der ville kunne matche og endda måske overgå dem man laver på øen Islay. 

 

Edradour er Skotlands mindste whisky destilleri med kun tre ansatte, og en produktion på kun 12 fade om ugen. Destilleriet ligger i den sydlige del af Highlands tæt på lavlandet, hvis ofte blødere og mere florale stil også tit går igen i flaskerne fra Edradour.

 

Specifikationer