El Dorado 12 år, 40% - Rom fra Guyana.

Varenummer: 142020

Ikke på lager

Normalpris DKK 299,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-
Beskrivelse

Detaljer

Demerara var en af de oprindelige kolonier, der blev samlet til kolonien Britisk Guyana, som i dag hedder ”Guyana”. Demerara kolonien lå i området omkring Demerara floden og hovedbyen var Georgetown. Demerara er i dag et af de tre distrikter i Guyana. De to andre er Berbice og Essequibo.

Demerara er også fællesnavnet for en særlig type rå rørsukker, der ofte bruges til bagning og i kaffe. Det har normalt en brun farve, der er rørsukkerets naturlige farve. Det har fået sit navn, fordi rørsukker af denne type, oprindeligt stammer fra Demerara kolonien.

 

Fra det tidligere Britisk Guyana kommer Denne mørke rom.  Den er fyldt af karakter, men er perfekt afrundet med masser af sødme. Balancen er unik, og lige ved denne alder er El Dorado rommen svær at slå. Denne rom, som førhen var en del af flådens rom. Har vundet International Spirit Challenges 1. pris i 1992, 1993, 1997 og 2000.

El Dorado rom blev som mærke kåret til „Best Spirit of the Year 2001“ i Chicago af International Review of Spirits. Sidst men ikke mindst bedste premium rom i 2003.

Specifikationer
ProducentDemerara Distillers Limited
LandGuyana
Alder12 år
Alkohol40 %
TypeRom
Flaskestr.70 cl.