El Dorado 15 Years, 43%

Varenummer: 142021

Ikke på lager

Normalpris DKK 399,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

El Dorado Special Reserve 15 års rom, er El Dorados mest vindende og prestigefyldte rom - En mørk indbydende rom fra Guyana. El Dorado Special Reserve er en solera blanding af mindst 15 år gamle fade. For at opnå den runde smag, gyldne farve og nøddeagtige bouquet, er rommen lagret på forholdsvis små egetræsfade.

Beskrivelse

Detaljer

El Dorado Special Reserve 15 års rom, er El Dorado’s mest vindende og prestigefyldte rom - En mørk indbydende rom fra Guyana.

El Dorado Special Reserve er en solera blanding af mindst 15 år gamle fade. For at opnå den runde smag, gyldne farve og nøddeagtige bouquet, er rommen lagret på forholdsvis små egetræsfade.

International Wine and Spirit Competition Index kårede ved blindsmagning i London El Dorado Special Reserve som Trophy Winner i 1999, 2000 og i 2001, det vil sige til en af verdens bedste rom.

El Dorado rom blev som mærke kåret til „Best Spirit of the Year 2001“ i Chicago af International Review of Spirits. Sidst men ikke mindst bedste premium rom i 2003.

Demerara var en af de oprindelige kolonier, der blev samlet til kolonien Britisk Guyana, som i dag hedder ”Guyana”. Demerara kolonien lå i området omkring Demerara floden og hovedbyen var Georgetown. Demerara er i dag et af de tre distrikter i Guyana. De to andre er Berbice og Essequibo.

Demerara er også fællesnavnet for en særlig type rå rørsukker, der ofte bruges til bagning og i kaffe. Det har normalt en brun farve, der er rørsukkerets naturlige farve. Det har fået sit navn, fordi rørsukker af denne type, oprindeligt stammer fra Demerara kolonien.

Specifikationer
ProducentDemerara Distillers Limited
LandGuyana
OmrådeSydamerika
Alder15 år
StilFyldig kompleks og afrundet
Alkohol43%
TypeRom
Flaskestr.70 cl.