Ikke på lager
749,00 DKK

El Dorado Rum 21 år, Old Special Reserve 40% - Rom fra Guyana.

Lagret i mindst 21 år og lavet fra Enmore wooden Coffey still, Versailles single wood pot still og Albion Savalle still. Smagsnoter: Duft af frodige, tropiske frugter og krydderier med strejf af honning og mørk sukker. Rund, blød, og fyldig smag med rige noter af frugt og krydderier.

Demerara var en af de oprindelige kolonier, der blev samlet til kolonien Britisk Guyana, som i dag hedder ”Guyana”. Demerara kolonien lå i området omkring Demerara floden og hovedbyen var Georgetown. Demerara er i dag et af de tre distrikter i Guyana. De to andre er Berbice og Essequibo.

Demerara er også fællesnavnet for en særlig type rå rørsukker, der ofte bruges til bagning og i kaffe. Det har normalt en brun farve, der er rørsukkerets naturlige farve. Det har fået sit navn, fordi rørsukker af denne type, oprindeligt stammer fra Demerara kolonien.

El Dorado 21 år vandt "Silver Medal & Best in its Class" i 2011 ved International Wine & Spirit Competition i London. Den har fået 98 points ud af 100 hos "The Beverage Tasting Institute of Chicago

En monumental ældet rom, der er en af verdens største rom-oplevelser" - det er sådan The Beverage Tasting Institute of Chicago opsummerede deres påskønnelse af El Dorado 21 Year Old Special Reserve. Den er dsignet til ægte rom-kendere med sine varme nuancer, der bedst nydes langsomt på egen hånd - og deles med et par meget specielle venner.

Master Blender blander specielt udvalgte rom, der er lagret i mindst 21 år og lavet fra Enmore wooden Coffey still, Versailles single wood pot still og Albion Savalle still. Smagsnoter: Duft af frodige, tropiske frugter og krydderier med strejf af honning og mørk sukker. Rund, blød, og fyldig smag med rige noter af frugt og krydderier.

Specifikationer
ProducentDemerara Distillers Limited
TypeRom
Flaskestr.70 cl.
Alkohol40 %
Alder21 år
LandGuyana
Varenr.2216
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:El Dorado Rum 21 år, Old Special Reserve 40% - Rom fra Guyana.
Din bedømmelse
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.