Erta e China 2016, Rosso di Toscana. Renzo Masi

Varenummer: 102003

På lager

Normalpris DKK 110,00
Fra DKK 85,00
Ved Køb af
Varenr.
Stk. pris
1
102003
DKK 110,00
6
102003
DKK 85,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Utrolig flot rødvin på lige dele cabernet og sangiovese. Det er en toscaner i den mørke og fyldige stil, hvor cabernet bidrager med solbær, dybde og farve til den mere stringente sangiovese.

Beskrivelse

Detaljer

I den førende italienske vinguide Gambero Rosso" skriver de "there should be many more wineries like this. Year after year the Masis maintain impeccable quality"

Område
Rosso di Toscana IGT dækker over rødvine lavet på godkendte druer i Toscana. Druerne i Renzo Masis Erta e China kommer udelukkende fra Chianti Rufina, men da Cabernet ikke er en af de godkendte druer i Rufina, må vinen "nøjes" med den mere ydmyge titel, IGT.

Vinen

Vinen er lavet efter Supertoscaner-forbillede, altså en toscansk vin tilsat internationale druer, som regel Cabernet Sauvignon. Den årlige produktion er kun 50.000 flasker.

 
Producent
Familien Masi, som ejer Fattoria di Basciano, har lavet vin i den lille by Rufina i Chianti siden begyndelsen af 1900-tallet. De ejer nogle af de bedste og mest unikke jordlodder i Rufina, med en jordbund der er domineret af galestro sten. Disse sten holder på varmen igennem natten, og sikrer at druerne modner optimalt. Netop derfor er vinene fra Fattoria di Basciano blandt de mest koncentrerede i Rufina, men besidder samtidig en umiskendelig elegance.

 

Vinene produceret under Renzo Masi navnet, er lavet på købte druer fra vinbønder som familien Masi har handlet med i mange år, og som garanterer en god kvalitet år efter år.

 

 
Specifikationer
ProducentRenzo Masi / Fattoria di Basciano
LandItalien
OmrådeToscana
Årgang2016
Drue50% Sangiovese, 50% Cabernet Sauvignon
Flasker pr. kasse6
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.