På lager
749,00 DKK

Glen Scotia 12 års Seasonal release 54,7% Campbeltown Single Malt Whisky

Endnu et mesterværk fra Glen Scotia i udsøgte Campbeltown i Skotland. 

Med Glen Scotias Seasonal Release 2021 fortsætter man i samme stil som den uhyrer populære Sherry Double Cask Finish Limited Edition serie. En stil der kendetegner Campbeltown og den skotske vestkyst til perfektion, hvor høj kvalitet er en garanti, og derfor også altid en eftertragtet vare hos whiskyenthusiasterne. 

Et perfekt ægteskab mellem en række "unpeated" destilater fra 2009 og tidligere, og lagret på henholdsvis first fill bourbon fad og et amerikansk hogshead, hvorefter man har givet den et finish på hårdt ristede Oloroso sherry fade. Tilsammen får man en virkelig blød og afrundet dram, hvor den silkebløde mundfølelsen virkelig gør sig bemærket.

I næsen mødes man af liflige Toffee, lys vanilje, salte karamel, æbler og havgus. En typisk Campbeltown oplevelse. I smagen kommer de tørrede frugt noter fra oloroso fadet igennem som det første, hvorefter varme krydrede noter fylder din mund efterfulgt af kanel og muskatnød. En lang og givende eftersmag der ingen tvivl efterlader om kvaliteten og kærligheden i denne flaske.

Se også vores andre aftapninger fra dejlige Campbeltown.

Specifikationer
ProducentGlen Scotia Distillery
StilCampbelton Single Malt
TypeWhisky
Flaskestr.70 cl.
Alkohol54,7%
Alder12 år
OmrådeCampbeltown
LandSkotland
Varenr.140576
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Glen Scotia 12 års Seasonal release 54,7% Campbeltown Single Malt Whisky
Din bedømmelse
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.