GlenAllachie Billy Walker 50th Anniversary Present Edition 48% Single Malt Whisky

Varenummer: 140186-12

Ikke på lager

Normalpris DKK 3.999,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-
Beskrivelse

Detaljer

Enestående chance for en udsøgt, eftertragtet aftapning fra GlenAllachie og Billy Walker som du aldrig får muligheden for igen!

Billy Walker er en sand levende legende i whiskyverdenen. Igennem 50 år har han perfektioneret modning og lagring af de ædle dråber, og der findes få mennesker på jorden der matche hans viden omkring de forskellige fadtypers indvirkning på whiskyen, og hvornår det er det helt rigtige tidspunkt at flaske på. 

Dette er part 2 i trilogien, hvor vi fejrer Billy Walker og hans imponerende 50 år i whiskyindustrien. Den første blev kaldt "Past" og denne aftapning har fået navnet "Present". Billy Walker har naturligvis selv valgt de fade der skulle gå til denne serie, og man bliver ikke skuffet. 

Whiskyen har startet sin modningsproces på PX og Oloroso Sherryfade, som er Billy Walker Classic, for derefter at blive flyttet til "Virgin Mizunara Oak" fade. Det er en sjælden type eg der stammer fra Japan, hvor den er notorisk kendt for sit "temperament", da den er utrolig svær at bearbejde for en bødker, da den har tendens til at vride sig når den vokser og er meget porøs, hvilket gør at fadene let springer læk. Derfor finder du meget meget sjældent whisky lagret på Mizunara eg, men hvis nogen kan få det til at fungere så er det Billy Walker.

Farven er dyb kastanje og næsen er en fantastisk åbenbaring af diverse indbydende noter såsom mørk chokolade, lyng, ristede mandler, vådt træ, ingefær, kokus og tobak. Smagen er helt igennem intens og varm med bølger af kanel, rørsukker fra demerara, tørrede bær, sirup og træ.

 

Få flasker i landet. 

Specifikationer
ProducentGlenAllachie
LandSkotland
OmrådeSpeyside
Alder16 år
Årgang2005
StilSpeyside Single Malt
Alkohol48%
TypeWhisky
Flaskestr.70 cl.