Ikke på lager
849,00  DKK

Glendronach 18 år Allardice, 46%

18 Års Highland Single Malt Whisky. Lagret på Oloroso sherryfade. Smagen er tæt, kraftig og koncentreret med notér af både tørrede frugter og krydderier. Der er en flot sødme og en fin ristet karakter fra fadene.

Specifikationer
Varenr.1085
ProducentGlendronach
TypeSkotsk single malt whisky
Flaskestr.70 cl.
Alkohol46%
Alder18 år
OmrådeHighland
LandSkotland

James Allardice etablerede GlenDronach i 1826, og nu snart 200 år efter at de første dråber løb fra kedlerne, er destilleriets fremragende 18 års single malt med respekt opkaldt efter stifteren af destilleriet.

 

Denne aftapning er en meget kraftig sherrybombe, der efter 18 års lagring på de fineste spanske Oloroso sherryfade, fremstår som en helt unik whisky i en verden der er domineret af lagring på amerikansk eg. En sjældenhed, som kun ganske få andre destillerier kan matche.

 

Whiskyen er ikke kuldebehandlet, filtreret eller farvet med karamel. Det er de fineste dråber, blot nedjusteret til 46% alkohol. En helt uforglemmelig whiskyoplevelse.

 

Farven er dyb, gylden og næsten tawnyrød. I næsen fornemmes en vis sødme fra de mange års lagring på sherryfadene. Smagsløgene løber i vand, når næsen nærmer sig glasset. Smagen er kraftig og meget sherrypræget. En enestående vedholdende lang og blid eftersmag med masser af rosiner, valnødder, chokolade og tørrede frugter. En virkelig klassisk sherrytung maltwhisky - gammeldags på den fede måde..

 

International Wine and Spirits Competition, Silver Medal

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.