På lager
649,00  DKK

Highland Park Cask Strength Batch 4 64,3% Single Malt Whisky

Denne 4. udgivelse af Highland Park Cask Strength er primært blevet modnet på first-fill sherryfade af europæisk eg, sammen med first fill sherryfade af amerikanske egetræ, en lille mængde refill ex-bourbon fade og – for første gang – brugte portvinsfade. Aftappet direkte fra fadet, uden tilsætning af vand for at reducere alkoholindholdet, kombinerer Cask Strength serien det traditionelle håndværk af whiskyfremstilling med en moderne tilgang til smagsudforskning.

Cask Strength Release No. 4 åbner med lokkende aromaer af ristet kokosnød, drevet af ex-bourbon-fade, sammen med knuste citroner og cedertræ; der er også et dejligt strejf af Turkish Delight i den aromatiske tørverøg, takket være indflydelsen fra portvinsfadene. Spændende smag af saftig pink grapefrugt og duftende rosenvand dukker op i ganen, fuldendt balanceret af ristet eg og lyngrig tørv, mens den lange finish afslører eksotiske solbagte krydderier og en smule lakrids, der løber gennem det sidste pust af blomstertørverøg.

Der er destilleret prisvindende whisky på Highland Park Distillery i Kirkwall, Orkney, siden 1798. Alder, erfaring og tradition kan definere Highland Park whisky, men det er Orkney, der adskiller den fra de andre whisky. Der sker noget magisk her, og resultatet er den vilde harmoni af smage, der findes i Highland Park.

Specifikationer
Varenr.140303-3
ProducentHighland Park
TypeSkotsk single malt whisky
Flaskestr.70 cl.
OmrådeOrkney
LandSkotland
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.