På lager
Tilbud 499,00 DKK Regulær pris 699,00 DKK

Jamieson Ranch Rutherford Cabernet Sauvignon 2017 - Collectors Series

Aller længst mod syd, blandt de bølgende bakker i underskønne Napa Valley, finder man Jamieson Ranch Wineyard. Her har man opfdrættet kvæg og andre landbrugs produkter siden midten af 1800 tallet, og man kan stadig finde kvæg der går og græsser på de flotte enge. Desuden laver man sin helt egen honning på Ranchen og man kan opleve vilde miniature heste der løber frit omkring. 

Ud over landbrugsprodukte så råder Jamieson Ranch også over store historiske vinmarker, såom "Rutherford AVA". En mark der er kendt for sin helt særlige jordbund og sine dybe "alluvial fans", en særlig for jorddannelse lavet af vandløb, der producere en rig og indbydende Cabernet Sauvignon. Jordenbunden består mest af grus og vinstokkene må kæmpe lidt for livet og frugten, hvilket giver den bedste kvalitet på vinen i flasken. 

Vin har en helt særligt præg af solbær, mørke krydderier, tørrede urter og kakao pulver. Taninnerne er meget fine og efterlader indtrykket af at være meget elegante og velafrundede. En fyldig og meget smagfuld vin med ryggrad og struktur som giver en perfekt helhedoplevelse. 

Vinen er lagret 17 måneder på fransk eg og har et lagringspotentiale på 10-15 år. 

Specifikationer
Varenr.105037
ProducentJamieson Ranch Vineyards
DrueCabernet Sauvignon
Årgang2017
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.
Alkohol15 %
OmrådeNapa Valley
LandUSA
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Jamieson Ranch Rutherford Cabernet Sauvignon 2017 - Collectors Series
Din bedømmelse
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.