Chardonnay Viognier 2019 Johnny Q

Varenummer: 110413

Ikke på lager

Normalpris DKK 119,75
Fra DKK 89,75
Ved Køb af
Varenr.
Stk. pris
1
110413
DKK 119,75
6
110413
DKK 89,75
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-
Vinen har en intens og frugtrig duft hvor Chardonnay bidrager med melon, fersken og æble, hvor Viognier bidrager med de mere florale noter som lyng og kaprifolie samt abrikos og lidt hyld. Vinen er fyldig og har Chardonnays naturlige fedme, som bliver båret oppe af Viogniers friskhed, floralitet og syre og er det lettere og friskere alternativ til Johnny Q Chardonnay.

Druerne i Johnny Q Chardonnay/Viognier kommer alle fra South Australia, hvor man finder nogle af landets allerbedste vinmarker. Regionen er grundet sin beliggenhed tæt på havet ideelt til dyrkning af druer, da de mange solskinstimer og høje temperaturer giver vine med smag, fylde og koncentration og havets kølende effekt giver friskhed og syre.  Druerne plukkes i februar og marts, druerne gæres separat på en kombination af stål og træ, og lagrer herefter på franske egetræsfade på sit bundfald, sur lie, i 8 måneder for at tilføre vinen mere dybde og toasty noter.

Quarisa Wines er beliggende i New South Wales i det sydøstlige Australien. Manden bag hedder John Quarisa, og har i over 25 år lavet anmelderroste vine i klassisk australsk stil. Med mottoet “passion is everything”, laver John vine der er charmerende, uformelle, og ikke mindst særdeles prisvenlige, men som besidder en koncentration, dybde og nerve som få kan matche.

 

Specifikationer
ProducentQuarisa Wines
LandAustralien
OmrådeSouth Australia
Årgang2019
Drue86% Chardonnay 14% Viognier
StilFrisk og fyldig
Alkohol13,5%
Passer tilFjerkræ, kraftigere fiskeretter
Flasker pr. kasse12
TypeHvidvin
Flaskestr.75 cl.