Ikke på lager
119,75 DKK
  • Pris pr. stk. v/6 stk. 89,75 DKK

Chardonnay Viognier 2019 Johnny Q

Vinen har en intens og frugtrig duft hvor Chardonnay bidrager med melon, fersken og æble, hvor Viognier bidrager med de mere florale noter som lyng og kaprifolie samt abrikos og lidt hyld. Vinen er fyldig og har Chardonnays naturlige fedme, som bliver båret oppe af Viogniers friskhed, floralitet og syre og er det lettere og friskere alternativ til Johnny Q Chardonnay.
Druerne i Johnny Q Chardonnay/Viognier kommer alle fra South Australia, hvor man finder nogle af landets allerbedste vinmarker. Regionen er grundet sin beliggenhed tæt på havet ideelt til dyrkning af druer, da de mange solskinstimer og høje temperaturer giver vine med smag, fylde og koncentration og havets kølende effekt giver friskhed og syre.  Druerne plukkes i februar og marts, druerne gæres separat på en kombination af stål og træ, og lagrer herefter på franske egetræsfade på sit bundfald, sur lie, i 8 måneder for at tilføre vinen mere dybde og toasty noter.
Quarisa Wines er beliggende i New South Wales i det sydøstlige Australien. Manden bag hedder John Quarisa, og har i over 25 år lavet anmelderroste vine i klassisk australsk stil. Med mottoet “passion is everything”, laver John vine der er charmerende, uformelle, og ikke mindst særdeles prisvenlige, men som besidder en koncentration, dybde og nerve som få kan matche.

 

Specifikationer
Varenr.110413
ProducentQuarisa Wines
Flasker pr. kasse12
Passer tilFjerkræ, kraftigere fiskeretter
StilFrisk og fyldig
Drue86% Chardonnay 14% Viognier
Årgang2019
TypeHvidvin
Flaskestr.75 cl.
Alkohol13,5%
OmrådeSouth Australia
LandAustralien
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Chardonnay Viognier 2019 Johnny Q
Din bedømmelse
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.